Volkswagen Caddy: Stuur kraakt

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 TDI 75 pk

Mijn stuur maakt een krakend geluid als ik er aan draai als ik bijna stil sta een geluid van een gespannen kabel die verschuift,iemand zei al dat is de vrijving van je banden,een ander zegt het is je stuur kogel,stuurt voor de rest goed bij hogere snelheid hoor je het niet meer en je merkt er ook niks van.

Caddyspain

Geplaatst door Caddyspain (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Caddyspain.

Zou eens beginnen om naar de stuurkogels te kijken of er geen hoesje kapot is waardoor de kogels droog of cq roestig zijn geworden.
Jaap A

Caddyspain (0), 11 jaar geleden

[quote=Jaap A]Caddyspain.

Zou eens beginnen om naar de stuurkogels te kijken of er geen hoesje kapot is waardoor de kogels droog of cq roestig zijn geworden.
Jaap A[/quote]
Bedankt Jaap,maar waar zitten de stuurkogels ongeveer,ik ben een leek ,kan ik het zelf doen?

Jaap A (0), 11 jaar geleden

Caddyspain,

Krik de wagen eens aan de voorzijde ( liefst zo dat beide wielen vrij komen) op en laat iemand het stuur bewegen, daar waar de wielen heen en weer geduwd worden bevinden zich delen die met een rubberhoesje zijn beschermd ( horen te zijn) dat zijn o.a stuurkogels / fusee kogels en door beschadigingen kunnen die droog of roestig zijn, kijken en constateren kun je wel zelf maar vervangen zou ik als , leek zijnde, wel over laten aan een monteur.

Succes Jaap

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.