Volkswagen Golf 2004: Stuurbekrachtiging

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: BAG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 85

Ik heb sinds ik mijn golf heb het volgende probleem: er brandt een geel stuur lampje en mijn stuurbekrachtiging werkt minder en mijn stuur komt na een bocht langzamer terug naar rechte positie, soms werkt het ineens wel weer na het opnieuw starten van de auto. Hij stuurt dan soepel en het lampje gaat dan na een bocht ook uit. Als ik dan bij een volgende bocht iets meer dan een klein beetje instuur werkt de stuurbekrachtiging weer half en gaat het gele lampje weer aan. Hij is bij 2 garages geweest maar die komen er na het vervangen van de stuurhoeksensor en stuurbekrachtiging computer ook niet verder. Is de oplossing dan toch een vervangend stuurhuis? Wil de storing graag kwijt want de auto heeft nog weinig kilometers.

Jessevdberg12

Geplaatst door Jessevdberg12 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

memos (10) PRO, 1 jaar geleden

Zou best kunnen. Neem aan dat de zekeringen goed gecontroleerd zijn?, want corrosie geeft een te lage voedingsspanning en als je de auto opnieuw start en het even goed is dan kan de voedingsspanning net even hoger zijn. Accu moet je ook zeker van zijn dat die voldoende spanning geeft.

Als dat allemaal in orde is dan blijft er niet veel anders over, maar zou voordat je die gaat vervangen je licht eens opsteklen bij deze firma: https://www.auto-elect.nl/
Geven jou misschien ook nog tips waar je eerst naar kan laten ijken en of dit probeem bij hun bekent is.

    Bedankt voor je reactie. Ging er eigenlijk vanuit dat mijn garage de zekeringen ook gecontroleerd heeft, heb echter geleerd dat ik geen aannames moet doen, dus zal het straks controleren. Daarna neem ik contact op met auto elect. Mocht ik met een uitkomst komen zal ik het posten! - Jessevdberg12 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.