Volkswagen Transporter: t4 slaat niet aan.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 tdi

hallo. ik heb een t4 staan die niet aanslaat. volgens de klant was er opeens een knal en toen niks meer. de distributieriemen staan op tijd en de brandstofleidingen zitten ook vol.
bij uitlezen gaf hij de foutcode 65535 aan en dit zou betekenen dat de ecu niet goed is. maar deze code kan ik wissen en komt niet weer terug. de zekeringen zijn goed en ook relais 109
heb ik gewisseld met andere t4. het kan natuurlijk zijn dat de ecu kappot is, maar dat verklaart niet de knal die de klant gehoord heeft. iemand ervaring met deze storing?

gtapken

Geplaatst door gtapken PRO , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

Siem Bijman PRO, 7 jaar geleden

Krukas poelie verdraaid? Timing brandstofpomp lijkt dan goed maar is toch van tijd.

gtapken PRO, 7 jaar geleden

oplossing toch simpeler als gedacht. de bout van de spanrol distributie isl losgelopen en nu is de riem van tijd. daarom had hij nog wel compressie maar slaat niet aan.
verklaart alleen niet de storingscode. maar die komt nu ook niet weer terug. bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.