Volkswagen Golf: tachosignaal voor navigatie tdi 110

Bouwjaar: 1997

ik wil dit weekend mijn navigatie inbouwen nu zit er een draad aan met beschrijving"car speet signal input" neem aan dat deze aan de draad moet die snelheids pulse geeft. maar wie weet welke kleur draad dat is bij golf III tdi 110 pk en waar ik hem kan vinden.

Ruben10549

Geplaatst door Ruben10549 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 18 jaar geleden

ik weet niet precies de kleur van de draad maar de draad moet achter de radio zitten ; kun je controleren door de radio eruit tehalen en de bedrading controleren welke de + is en welke - en welke de verlichting ; dan hou je er nog enkele over als ja dan een led spanningzoeker neemt en je laat de wielen draaien (op krikken)dan moet je een puls spanning hebben die sneller gaat als de snelheid toe neemt en die draad heb je dus nodig voor je navigatie.
sukses jan.

erwinvn (0) PRO, 18 jaar geleden

blauw wit draad in de radio stekker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.