Volkswagen Golf Sportsvan 2015: Tankklep vergrendeling vervangen.

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CYV, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 81

Weet iemand hoe de tankklep compleet eruit gaat ? Ik moet het stelmotortje van het klepje vervangen, hij ging niet meer open. Bij de gewone golf 7 en bij de golf 5 was het gewoon kwestie van dat ene torx schroefje losmaken en eruit trekken, maar deze heeft dat torx schroefje niet. Heb er al eens voorzichtig aan getrokken en plastic lepeltje ertussen gezet maar ik durf niet meer kracht te zetten.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

lange-frans (0), 3 jaar geleden

kun je hier iets mee? golf 7 zie alleen dat jij links dat schroefje niet hebt hier een link van golf 7 om tank klep te vervangen. .https://www.youtube.com/watch?v=DN3H43QG...

check

Beste antwoord, geplaatst door JdeP (5), 3 jaar geleden

Zie: vanaf blz 86 (78) https://cardiagn.com/vw-sportsvan-2015-g...

Succes

Audidriver73 (0) PRO, 3 jaar geleden

Prefect, bedankt, hiermee zal het zeker lukken.

Audidriver73 (0) PRO, 3 jaar geleden

Is gelukt, kleinigheidje maar je moet het net weten, nogmaals bedankt JdeP.

JdeP (5), 3 jaar geleden

Graag gedaan,tot de volgende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.