Volkswagen Golf Sportsvan 2015: Tankklep vergrendeling vervangen.

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CYV, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 81

Weet iemand hoe de tankklep compleet eruit gaat ? Ik moet het stelmotortje van het klepje vervangen, hij ging niet meer open. Bij de gewone golf 7 en bij de golf 5 was het gewoon kwestie van dat ene torx schroefje losmaken en eruit trekken, maar deze heeft dat torx schroefje niet. Heb er al eens voorzichtig aan getrokken en plastic lepeltje ertussen gezet maar ik durf niet meer kracht te zetten.

Audidriver73

Geplaatst door Audidriver73 PRO , lid sinds 15 jaar geleden

5 Reacties

lange-frans, 1 jaar geleden

kun je hier iets mee? golf 7 zie alleen dat jij links dat schroefje niet hebt hier een link van golf 7 om tank klep te vervangen. .https://www.youtube.com/watch?v=DN3H43QG...

    Bedankt voor je reactie, maar deze had ik ook al gevonden. - Audidriver73 PRO, 1 jaar geleden

Beste antwoord, geplaatst door JdeP, 1 jaar geleden

Zie: vanaf blz 86 (78) https://cardiagn.com/vw-sportsvan-2015-g...

Succes

Audidriver73 PRO, 1 jaar geleden

Prefect, bedankt, hiermee zal het zeker lukken.

Audidriver73 PRO, 1 jaar geleden

Is gelukt, kleinigheidje maar je moet het net weten, nogmaals bedankt JdeP.

.

JdeP, 1 jaar geleden

Graag gedaan,tot de volgende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.