Volkswagen Golf III: tellerunit in dashboard

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 85kw

Hey iedereen,

Heb een nieuwe unit geplaatst in mijn golfje, maar de toerenteller doet het niet goed en de verlichting ook niet dus als het donker is zie je niks. hoe hard ik ga kan ik wel aflezen en het olielampje blijft maar knipperen terwijl er genoeg olie in zit.

Hoop dat jullie mijn vraag kunnen beantwoorden,

Mvg,

Yatfung

yatfung

Geplaatst door yatfung (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CordobaRico (0), 14 jaar geleden

Geen sluiting of vuil contact achter op je tellerplaat?

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Yatfung

Had je dat probleem ook al met de oude teller ? En is deze teller dezelfde als de oude ?

Als het olielampje brand is dat een teken dat er geen of te weinig oliedruk is, het lampje gaat niet branden als het oliepeil aan het minimum staat.

Maar het hoeft niks met de oliedruk te zijn nu, aangezien je meerdere problemen met de teller hebt die met elkaar in verband kunnen staan,

Maar de toerenteller doet het niet goed ? Wat doet deze precies ?

Gr Stefan

yatfung (0), 14 jaar geleden

He die Stefan,

Mijn oude teller had dat niet. nee het is andere zeg maar de ge tunede versie ofzo de toerenteller geeft heel weinig toeren aan terwijl ik met mijn vorige teller wel een juiste indicatie kreeg.

Groet,

Yatfung

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Yatfung

De getunde versie ? haha.. Heb je er een klok inzitten van een 6 cilinder ( 260km/h - 7000 toeren ) ?

Bij bmw was het vaker omgekeerd, dus als je in een 6 cilinder een klok zet van een 4 cilinder, werkt de toerenteller ook, maar geeft dan veel te veel aan..In jou geval geeft hij te weinig aan, het zou dus kunnen maar zeker weet ik het even niet.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.