Volkswagen Transporter: tellerunit uitbouwen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

kan iemand me vertellen hoe de km teller uit het dashbord kan bouwen van een vw t5 van 2004,kan geen schroeven vinden en heb al geprobeerd om hem van achter los te duwen maar het lijkt net als of hij nog vast zit.

gr hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

hij langs de onderkant met 2 torx schroefjes vast als je het onderste gedeelte van je dashboard demonteerd kan je er fatsoenlijk bij en kan je ze zo zien zitten mvg patrick

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

oke bedankt patrick,zal kijken,dashbord moet er denk ik uit omdat de tachograaf (zit boven de radio)
uit deze auto moet,maar als ik de stekkers van de tacho eraf haal komen er streepjes in mijn km display,wil eens kijken of er mischien een kabel is tussen gezet.

gr ,
Hans

BERTOTDI (0) PRO, 16 jaar geleden

2 torx schroeven los draaien langs de stuurkolom . En volgens mij bedoelt patrick de stuurkolom kap .

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

het dashboard is in 2 helften gedeelt dus niet de stuurkolom kap maar het onderste gedeelte van het dashboard ligt er zo af en dan zie je ze zo zitten. voor het uitbouwen van de tachograaf dit is een digitale denk ik. zul je even langs de dealer moeten die kunnen een actie code invoeren online codeert ie ineens zijn tachgraaf weg en kan je zo de tachgraaf zonder problemen uitbouwen.
mvg patrick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.