Volkswagen Passat: Temp en brandstofmeter doen niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 Tdi 130pk

Wij hebben een Passat Tdi staan van 2003 de temperatuurmeter van de koelvloeistof en de buitentemperatuur doen niet en de brandstofniveaumeter doet ook niet en de oliepeilsensor doet ook niet. De zekeringen op de zekeringkast zijn allemaal goed en met de actuatortest doen de meters het prima. Kent iemand dit probleem alvast bedankt Jonny.

jonny

Geplaatst door jonny (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 16 jaar geleden

radio afkoppelen kan misschien helpen

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hebben dit ook al eens gehad,bleek de print doorgebrand te zijn,gesoldeerd en hij doet het noch steeds(2jaar),ik kon toen ook gewoon met vag-com de meters aansturen.dus ik zou de klok maar eens goed controleren.

Succes,
Hans l

jonny (0) PRO, 16 jaar geleden

Hans bedankt voor de tip ik heb de klok uit elkaar gehaald en er is 10cm op de printplaat weggebrand ik ga een andere zoeken bedankt en tot de volgende keer Groeten Jonny

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Jonny er zijn bij de dealer ook ruil klokken,denk eraan je moet de klok ook weer coderen,dit in verband met de startblokkering,maar ook je verbruiks meter.en goed kijken waarom is hij weggebrand,niet dat de volgende er ook aan gaat.

Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.