Volkswagen Transporter: temparatuur

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 105pk AXB

Hallo iedereen allemaal nog de beste wensen.

Ik heb het volgende probleem de temparatuur van de temparatuurmeter loopt helemaal terug als ik stationair draai en de kachel aanjager aan heb die ook kouder word. als ik weg rij zet ik de kachel helemaal open en de aanjager aan de auto komt op temparatuur 90 graden al duurt het wel langer maar dat kan door de kou komen ik heb een kombi 1.9 105pk AXB met 2de kachel helemaal achter in (korte wielbasis). ik heb de kachelthermostaat en 2 temparatuurvoelers 06A 919 501 in de slang en radiateurvervangen en ik heb een maand geleden de hele distributie gedaan met waterpomp en spanrol en omlooprol maar ik weet niet meer of deze problemen nadat ik dit had gedaan zijn begonnen.
Wie herkend dit probleem mvg Tino

TinoS

Geplaatst door TinoS (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 14 jaar geleden

Goede middag Tino ik denk dat je met die twee kachels meer wamte af voer dan dat de motor als restwarmte heeft. Tijd om een standkachel te monteren . Heeft jouw radiateur nog die lamel afdichting . Succes Jan

TinoS (0), 14 jaar geleden

ja dat kan omdat het te koud is ik ga even kijken voor die lamel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.