Volkswagen Transporter: db kapot

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9td

ik zou maandag een nieuwe db. er op krijgen maar gister ging hij kapot heeft iemand nog een goei kop liggen of is het beter om hem te reviseren en wat kost dat ong.

langen50

Geplaatst door langen50 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 14 jaar geleden

db= distributie, je kan beter gaan voor een revisie kop kosten is afhankelijk moet even navragen bij een revisie bedrijf.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Met die koppen gooien ze je dood..zijn voor een habbekrats te vinden! Gewoon een andere kopen, die eventueel laten reviseren en monteren.

Heb je tot op de laatste km gewacht met het vervangen van de riem ?

hcaluwe (0), 14 jaar geleden

[quote=stefan84]Met die koppen gooien ze je dood..zijn voor een habbekrats te vinden! Gewoon een andere kopen, die eventueel laten reviseren en monteren.

Heb je tot op de laatste km gewacht met het vervangen van de riem ?[/quote]
Zal wel langer geweest zijn , riem breekt echt niet meteen als je de verv termijn bereikt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Daar zou ik voorzichtig mee zijn wat je zegt Hans..

Je weet niet hoe de riem er de vorige keer is opgeled, als het niet verloopt zoals het zou moeten kan hij nog wel eens eerder kapot gaan dan je denkt! En ook tot op de laatste km wachten is niet meer en niet minder dan DOM..

Bespaar op wat anders en niet op onderhoud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.