Volkswagen Golf IV: Temperatuurmeter blijft helemaal naar links staan.

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Ik heb 2 weken geleden een gebroken distributiesnaar gehad, en alle 8 de uitlaatkleppen waren krom. Een vriend van mij heeft nu de distributiesnaar, spanrollen, waterpomp, koppakking en de 8 kleppen vervangen. Toen alles in elkaar zat hebben we ´m even stationair laten draaien en de temperatuur werd gewoon 90 graden zoals hij altijd deed. Ik ben daarna gaan tanken en hierna dat ik wegreed bleef de meter helemaal naar links staan, een pittig stuk gereden en hij blijft alsmaar helemaal naar links staan. De kachel wordt wel warm maar niet echt lekker warm zoals ik gewend was. Ik weet dat het in dit soort gevallen vaak de thermostaat is maar de thermostaat+waterhuis is een half jaar geleden vervangen, zou de thermostaat zo snel alweer stuk zijn of kan het ook lucht of iets dergelijks zijn?

Mvg.

Sanderzzz

Geplaatst door Sanderzzz (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kadir (0) PRO, 10 jaar geleden

uitlezen en kijken of je daar wel de temperatuur op kan lezen

Sanderzzz (0), 10 jaar geleden

Ik heb de thermostaat toch maar vervangen en het probleem is opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.