Volkswagen Golf IV: Metalen pin raamslinger afgebroken

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Hallo,

De raamslinger aan de bestuurderskant van mijn Golf 4 is afgebroken. Specifieker: De metalen pin waaraan de plastic raamslinger bevestigd zat is (door metaalmoeheid?) afgebroken.
Nu heb ik al een uitgebreide handleiding gevonden voor het verwijderen van het deurpaneel, alleen ben ik nog op zoek naar het juiste onderdeel! Ik kan geen handleiding vinden met de juiste benaming en ook de onderdelenlijsten van de grote webwinkels bieden geen uitkomst. Zou iemand mij hierover kunnen adviseren? Mocht het te onduidelijk zijn kan ik nog een foto toevoegen. Alvast bedankt!

Groet,

Julian

Julian87

Geplaatst door Julian87 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 10 jaar geleden

Het onderdeel heet raammechanisme.

Gr. paul

Julian87 (0), 10 jaar geleden

Dat was ik inderdaad al tegengekomen. Hoopte eigenlijk dat ik niet het gehele mechanisme zou moeten vervangen (gezien de kosten en uren die daarbij komen kijken). Bedankt voor de info!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.