Volkswagen Jetta: tijdens gasgeven inhouden (automaat)

Bouwjaar: 1991

Ik heb een jetta met een 1600cc motor code PN

wanneer ik gas geef lijkt de auto in te houden, de motor houdt even in en gaat dan goed lopen.
Als ik gas blijf geven tot het moment dat de automaat moet schakelen, lijkt de moter ook in te houden tot dat ie over een bepaald punt heen is en dan gaat het weer goed, de motor accelereert dan goed door, volgens de volkswagen dealer is de carburateur een pierburg-model en geven deze veel problemen.

Als ik afrem op de motor word wel automatisch het gas pedaal even naar beneden getrokken, wat normaal moet zijn volgens de dealer.

`s morgens als de motor koud is steekt het probleem ook de kop op maar gaat dan heeel snel weg. als ik bij warme motor vanuit een bocht door wil accelereren houdt ie soms ook in

heeft iemand ervaring met deze motor en carburateur, laat het dan even weten aub

bvd stefan van den tillaard

stefantillaard

Geplaatst door stefantillaard (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

theo11333 (0), 19 jaar geleden

dat de gaspedaal naar beneden getrokken word klopt inderdaad. het inhouden kan zijn dat de voetpakking gescheurd is .laat de motor lopen en beweeg eens met de kabrateur kijken of de motor daarop reageerd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.