Volkswagen Golf V: tik in motor

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: BLS

Een serieuze tik bovenin de motor. er was een fout op de nokkenas sensor, vervangen en deze fout is verdwenen. Nu reeds nokkenas en klepstoters vervangen maar geen resultaat, nochtans hoor je de tik goed doorkomen tot aan de vacuümpomp. Wel zie je een vreemde aftekening van de nokkenas op de eerste klepstoters (kant distributie). Zou er een probleem kunnen zijn met de olie toevoer? Dank op voorhand voor het mee denken.

devria01

Geplaatst door devria01 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Oliedruk zou je wel moeten kunnen meten als prof lijkt mij.
Is het niet een drijfstanglager? (omdat je bovenin al delen hebt vervangen).
Afstelling pompverstuivers wel juist?
Is het echt een mechanische tik of een tik van een onjuiste verbranding?

devria01 (0) PRO, 8 jaar geleden

Sorry maar oliedruk kan ik wel niet overal meten he, kan ook een verstopping zijn, al meegemaakt bij Opel. Mij lijkt het toch wel op een mechanische tik, zeker niet van een drijfstang. Morgen toch eerst even de injectoren checken.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Film het anders ff en zet op Youtube want met geluiden blijft het lastig via de pc iets ervan te kunnen zeggen.

devria01 (0) PRO, 8 jaar geleden

Blijkbaar toch een drijfstang die het begeven heeft. Dan maar een tweedehands motor geplaatst. Bedankt aan de meedenkers.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Oke thanks voor je feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.