Volkswagen Bora: Tik na verlagen

Bouwjaar: 2000

Hey, heb net de Bora aan de voorkant 45mm verlaagd, en nu hoor ik bij het direct insturen een tik (klinkt als bonk, lekker duidelijk ??) Zou dat de koppelstang van de stabilisatorstang kunnen zijn of heeft iemand anders een idee ? Veren zijn goed in de schotels gegaan, en alles zit goed vast.

Jordy5879

Geplaatst door Jordy5879 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo...


dit klopt.... bij een verlaging van 45mm is het verstandig om ook geshikte schokbrekers ( voor deze verlaging 45mm ) te monteren...

voel je jou probleem al!!!! ( bij de orginele schokbreker is nu de zuigerstang te lang )


paul,

Eug (0) PRO, 19 jaar geleden

Als het goed is dien je bij het verlagen van een golf4 of bora ook de stab.stang aan te passen (verbindingsstang).

Jordy5879 (0), 19 jaar geleden

Het was de koppelstand van de draagarm naar de stabilisator stang, de bout was er blijkbaar schuin in gegaan waardoor die dus niet in zijn geheel vast ging en dus nog speling had. Draad is gelukkig nog goed en probleem is opgelost...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.