Volkswagen Caddy: tikken in combinatie met onbelans

Bouwjaar: 2000

Ik heb een vw caddy en het volgende doet zich voor, een tikkend geluid linksvoor met als het zich voor doet onbelans in naar het zich laat aanvoelen de aandrijving, zelf dacht ik in eerste instantie dathet wel eens een homokinetische koppeling zou kunnen zijn, maar dat onbelans daar zit ik mee,wie oh wie kan mij daar meer over vertellen bvd dank.(overgigens de onbelans zit niet op het stuur en de motor loopt goed)
groetjes peter.

chiva

Geplaatst door chiva (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

kan heel goed een aandrijfas zijn. als de homokneet versleten is geeft deze ook onbalans. en dat hoeft niet altijd in het stuur te zijn.

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

waneer doetie het als je gas geeft. bij caddy's willen wel vaker de assen krom gaan.

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

als je de binnenste nou eens wisselt

stuivenberg (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb de binneste ook wel eens kapot gehad dit kwam doordat hij vlak bij de uitlaat zit waardoor het vet hard word en verdwijnt,hierdoor slijt de homokneet en is er onbelans te voelen,succes gep

chiva (0), 19 jaar geleden

Dit tikken en onbelans doet zich met name voor als ik gas geef en het wil ook maar niet altijd wel eens voorkomen als je afremt.Dit als reactie op Wietse

siebrog (0), 18 jaar geleden

Peter,

Ik zit met het zelfde probleem zoals ik uit jou beschrijving kan opmaken. Heb jij inmiddels al een oplossing gevonden? Zoja hoe?

Alvast bedankt.
Roger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.