Volkswagen Golf IV: `Tikkende ketting spanner v6

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,8 v6

Hallo volkswagen mensen, ik heb hier een golf4 staan die een raar geluid maakt een tikkend geluid .
Het geluid komt links achter van de motor ,na div. controles heb ik het idee dat het op de bout waar de spanner achter zit het best hoorbaar is .
Mijn vraag wie heeft hier ervaring mee ,kan ik de bout zo los draaien en de spanner vv?
Laat maaar horen gr klaas.

kloasie

Geplaatst door kloasie (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Klaas

Weet niet wat voor geluid die van jou precies maakt, maar zit een beetje met hetzelfde, dan wel bij een 2.8 VR6, Zelf denk ik ook dat het de kettingspanner is, heb alleen nog geen tijd gehad om me hier mee bezig te houden,

Luister maar eens bij 8 sec ongeveer..Dit doet hij enkel bij koude motor..

Even op de link in dit topic klikken :

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Gr Stefan

Willem12089 (0) PRO, 14 jaar geleden

@ Stefan84: Als ik heel eerlijk moet wezen als ik bij het filmpje van jou het geluid zo hoor, dat dit meer klinkt naar een beetje nagelende stoters.

herkent t wel een beetje van mijn V6 met distri riem (opel), die nagelt ook lekker als ie koud is, tis geen tikken alleen beetje nagelend geluid als ik het zo hoor.

Willem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.