Volkswagen Golf: Toeren

Bouwjaar: 1991

Hallo allemaal. Weet iemand mischien waarom mijn toerenteller zo laag werkt. Ik heb een vw golf 1.3i. Als mijn lichten uit zijn is mijn toerenteller rond de +/- 700 toeren en als ik me lichte aan zet daalt hij helemaal naar de 500. Dit is zowel bij warm en bij koude motor... Hij begint dan echt te trillen en soms slaat hij uit. Weet iemand wat er aan de hand is en voor hoeveel ik het kan laten maken? Alvast bedankt...

KK

Geplaatst door KK (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pierke8961 (0), 19 jaar geleden

ik zou het stationair toerental wat verhogen.

KK (0), 19 jaar geleden

Bedoel je hiermee dat ik de gas bij de motor wat strakker moet schroeven, zodat hij meer gas geeft. Sorry ben niet zo technisch...

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je lampen trekken veel stroom, je dynamo moet dit allemaal leveren en draait dus ook wat zwaarder dus je toerental gaat naat beneden heel normaal.
Je kan idd je toerental bij regelen zodat hij rond de 750 a 900rpm draait. Meestal kan je dit op de inspuiting strakker draaien (ff kijken wat er beweegt als je gas geeft ;) ) moet het lukken.
Een beetje strakker doen hoor anders draaitie veel te hard, ff een paar keer gasgeven na het strakker draaien en dan ff kijken hoeveel toeren hij maakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.