Volkswagen Touareg: Touareg 3.2 benzine 2003 ABS + Slipcontrollampjes aan ABS pomp d

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.2 V6 220pk

Ik heb sinds kort een volkwagen Touareg voor mijn vriendin gekocht. Alleen branden de lampjes van de ABS en slipcontrol. Alles sensoren zijn vervangen en de bedrading is nagekeken. Schijnbaar is de ABSpomp kapot.
Heeft hier iemand al mee te maken gehad? Schijnbaar is dit tot nu toe nog niet voorgekomen. Ik wil dit graag verholpen hebben. Ik had via internet inmiddels een andere ABS pomp gekocht voor 200 euro maar deze was ingebouwd en bleek niet ingeleerd te kunnen worden. Deze pomp was niet compatible met de touareg.

Ik reed pas even en toen bleef de storing weg. Maar toen ik de auto weg had gezet en naar een uurtje weer ging rijden gingen de lampjes weer branden.

Heeft iemand suggesties of zon pomp liggen hoor ik het graag!

grt Sebas

svbladel

Geplaatst door svbladel (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat waren toen precies de foutcode's die erin stonden?

svbladel (0), 13 jaar geleden

Hoi Ricky

De foutmelding was V64 Pomp defect.

Alvast bedankt voor de interesse!

grt Sebas

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Je zou de voedingen en de massa's moeten controleren volgens een stroomloopschema en als dat goed is dan zou de pomp stuk kunnen zijn.

svbladel (0), 13 jaar geleden

Hoi

Dat is allebei al gecontroleerd dus dan zal de pomp wel kapot zijn.
Alleen had ik al een andere pomp laten inbouwen en deze kon niet ingelezen worden.
Voor niks al het werk.
Ik heb hem toch nog kunnen keuren en zal op het gemak voor een gebruikte gaan kijken.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Pak de oude pomp erbij en kijk naar het onderdeelnummer die moet hetzelfde zijn op de nieuwe pomp of bel de dealer op en vraag aan hun of ze dat nummer even willen controleren want het onderdeel kan gewijzigd zijn en dus een ander nummer gekregen hebben,dat nummer kan je dan ook zoeken op de sloop.

svbladel (0), 13 jaar geleden

Hartstikke bedankt voor je reacties!!
Grt sebas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.