Volkswagen Touareg: Touareg cilinder 4

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 bac

Klant geeft aan dat de motor niet mooi loopt.Uitgelezen met storing 16688:cilinder 4 geen ontsteking.Kabelboom in cilinderkop vervangen,fout gewist,motor draait normaal.Na een paar dagen terug dezelfde fout.Ik heb nu verstuiver 4 en 5 gewisseld maar fout blijft bij cil.4. Fout komt ook direkt terug na wissen.Vandaag heb ik compressie gemeten,allemaal 28 bar.Wie weet er raad of heeft nog een goede tip! Alvast bedankt.

theo govaerts

Geplaatst door theo govaerts (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

yves.vriens (0) PRO, 13 jaar geleden

kabelbreuk tussen computer en motor?

Siem Bijman (140) PRO, 13 jaar geleden

Komt de fout direkt terug zonder dat er is gestart, kortom is hij niet te wissen of komt de fout er direkt weer in nadat de auto is gestart?

theo govaerts (0) PRO, 13 jaar geleden

De fout komt terug nadat hij gestart is.Als je de fout wist terwijl de motor loopt gaat hij dadelijk beter draaien,precies of er is een bijsturing,maar na een tijdje gaat hij terug rauwer lopen.

vleeuwen (0) PRO, 13 jaar geleden

kabelboom in cil kop ?

theo govaerts (0) PRO, 13 jaar geleden

Vandaag heb ik de kabelboom tussen motor en computer doorgemeten ,alles was goed.Daarna nog eens fout gewist en deze kwam niet direkt terug,een paar km. mee gereden,terug foutcode. Fout gewist maar komt dadelijk terug.Zou dit een software probleem kunnen zijn? Weet er iemand of er bij deze wagen een updateversie van bestaat?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.