Volkswagen T5: Trekhaak Brink.

Bouwjaar: 2005

Ik heb een T5 waar een trekhaak van brink onder zit, maar hij is nog niet aangesloten volgens de beschrijving moet je alles aansluiten aan de linker achterzijde.de kabelboom ziet er perfect uit, mijn vraag is als ik de stekkers er zo bijsteek krijg ik dan geen verlichting storing( Bij een Vito kan dit namelijk niet.
B.v.d. Marcel Kool

spanbandje

Geplaatst door spanbandje (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

in princiepe moet je de stekkers er gewon bij kunnen steken, tenzij het een auto is waarbij de verlichting over het canbus systeem loopt. dan krijg je er een regelunit bij.

mocht je toch twijfelen, dan kan je altijd nog de draadposities op stekkers vergelijken.

suc6

Jordy5879 (0), 18 jaar geleden

Wel ff op letten bij T5..!! Kan zijn dat de kabelboom van de trekhaak namelijk niet meer klopt, bij VW vonden ze het nodig om op 3 meter draad per T5 te besparen, je moet misschien de draden van rechter stop-licht, rechter knipperlicht en ik dacht rechter achterlicht achter boven in het plafond solderen omdat de stekker namelijk niet meer bij het linker achterlicht zit. en die soldeer je dan vanaf de blauwe stekkers en de blauwe stekkers gebruik je dan niet meer, let wel goed op dat je boven in het plafond de groen-zwarte draad niet verward met de zwart-groene draad !!
Succes..
Jordy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.