Volkswagen Golf V: Trekhaak monteren onder een Golf plus 2005

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Levert het zelf monteren van een trekhaak bij een golf plus elektrisch problemen op?
Zo ja welke?

34rprx

Geplaatst door 34rprx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Niet als je een setje speciaal voor can-bus systemen gebruikt.Dan moet je enkel met 1 stroomdraad van de batterij naar achteren komen.Originele set is duur en veel werk aan(kabels aansluiten in zekeringskast,dus veel bekledingen losmaken)

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

en je ka niet zomaar de draden aan elkaar knopen
DAT pikt je canbus niet

34rprx (0), 16 jaar geleden

[quote=auto-peter]Niet als je een setje speciaal voor can-bus systemen gebruikt.Dan moet je enkel met 1 stroomdraad van de batterij naar achteren komen.Originele set is duur en veel werk aan(kabels aansluiten in zekeringskast,dus veel bekledingen losmaken)[/quote]
HEB JE ERVARING MET DEZE OPLOSSING?

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja.Universele can-bus set is in Nederland toch ook te krijgen?Zit normaal gezien handleiding bij.

boll (0), 16 jaar geleden

gebruik a u b originele kabelboom heb je gelijk er een gebruiksaanwijzing bij,het wordt dan nog moelijk genoeg hoor net dat gepriegel van die kabeltjes bij het regelapparaat bij de zekeringkast,je moet nl 3 draden omwisselen in de verschillende stekkers.

susses
Johannes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.