Volkswagen Polo: trillen bij stationair

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

hallo, ik heb een polo, 1.9 d uit 1996 , met het volgende probleem;
Als de auto stationair draait trilt alles en zeker te merken aan het stuur, als men de rem intrapt en/of de handrem aan trekt begint de auto nog meer te trillen!
Als je het gas intrapt en net boven de 1100/1200 is het trillen weg.
dit gebeurd elke keer bij koude en warme motor.

Wie heeft voor mij een oplossing?

Alvast bedankt bas.

lsharder

Geplaatst door lsharder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Speedrazor (0), 16 jaar geleden

Rotte steunen..baksteun/motorsteun.?

lsharder (0), 16 jaar geleden

daar gaan we morgen even naar kijken, zover bedankt en ik laat wel weten als het dat was.
Uiteraard zijn meer oplossingen of mogelijkheden (als die er zijn) welkom.

sjaaksgolf (0), 16 jaar geleden

Lichtjes bijstellen, en bougies vervangen en of schoonmaken. (kijk trouwens meteen even of de ditributieriem nog niet aan vervanging toe is.!

Ik had hetzelfde probleem bij een polo 1.3 (91). Bij mij waren de bougies heel slecht en 1 zelf zover beschadigd dat ik er van stond te kijken dat ie nog starte.
Ook de distributieriem was aan vervanging toe (heeft er waarschijnlijk aan meegewerkt) en daardoor was ook de motor onsteld, en liep ie echt bagger in stationair dat daardoor de hele auto enorm trilde bij stilstand of lage toeren.

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

tja wat moet ik hierop zeggen,allereerst heeft deze geen bougie's maar gloeibougie's (diesel),maar deze hebben als ik het goed heb een massavliegwiel en die gaan graag kapot,dan trilt heel je auto

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

robby heeft het bij het juiste eind, de 2 massavliegwielen gaan als warme broodjes over de toonbank bij de vw magazijnen..van dit type polo 1900d.

meestal heeft dit als gevolg een zeer slecht startende motor, die geluiden geeft alsof hij er ieder moment uit kan barsten..of indd een trillende auto bij stationair..

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

wat ikzelf heb gedaan een gewone koppeling erin gezet van een polo,probleem opgelost en veeeeeeel goedkoper

lsharder (0), 16 jaar geleden

dank jullie wel voor de tips en advizen, ik ga zeker alles na kijken. als het is opgelost laat ik zeker weten wat het was.
dank zo ver

bas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.