Volkswagen Polo 2023: Trilling gaspedaal

Bouwjaar: 2023, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 70

Volkswagen Polo 1.0 TSI life - Automaat - Bouwjaar: 11/2023.
- Auto in bezit sinds jan 2024, 1e gebruiker -

Na +/- 1000km ermee te rijden last van gevoel van los wiel? Trilling/beving stuur + trilling gaspedaal (vooral vanaf 50km/h en 'slechtere wegen').
Naar garage geweest en hebben wielen nagekeken maar alles in orde.. zeiden dat het mijn lane assist kan zijn maar had dit al afgezet gehad om te testen en was er nog steeds.

Volgens mij hebben ze mijn wielen wel aangedraaid gehad? Want stuur is beter na bezoek garage maar nog steeds trilling gaspedaal (+ lichte trilling stuur op autostrade)..

Terug afspraak gemaakt met garage en mechanieker heeft er testrit mee gedaan. Vond niets speciaal en zegt dat gaspedaal niet mag trillen omdat dit niet verbonden is met motor... volgens hem rijdt de auto normaal en is het 'normaal rijgedrag'. Ook zei hij het nog wat tijd te geven, totdat ik de auto gewend ben.. Maar dit gaat niet ik word er knettergek van, zeker na langere stukken ermee te rijden!

Beschrijving probleem:
Meest voelbaar vanaf 50km/h trilling gaspedaal. Vooral bij loslaten gaspedaal en als je dan voet er tegen houdt sterk voelbaar. Harder voelbaar bij slechtere wegen. (Lijkt dan over de baan te schuren). Sinds kort ook licht voelbaar bij gas geven.

Iemand een idee wat dit kan zijn? Ik ben echt radeloos, zeker omdat het net een nieuwe auto is en de mechanieker niets vreemds opmerkt. (Trilling voelde hij ook op slechte baan gaf hij toe en heeft toen de bandenspanning nog nagekeken)..

Depthys

Geplaatst door Depthys (50) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.