Volkswagen Golf 2001: Trilling rechtsvoor bij sturen naar rechts

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hey hallo,
Wij hebben een golf IV met een harde trilling bij het sturen naar rechts als je er ook gas bij geeft, met de koppeling in is er niks aan de hand. Er is pasgeleden een nieiwe aandrijfas rechts onder gekomen en een motorsteun, de golf heeft al eerder een 2de hands bak en setje aandrijfassen gehad niet zo lang geleden. Ook zit er een schroefset en 19 inch velgen onder de auto. De trilling voelt alsof het wiel stuitert over het wegdek, de wielen zijn pas gebalanceerd, maar met normaal rijden is er ook niks aan de hand verder.
Zou dit dan weer een bak-probleem zijn?
Groetjes, Levi

Levi02

Geplaatst door Levi02 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 1 jaar geleden

Schokbreker ? Wat is het merk van de banden en de maat ?

Levi02 (0), 1 jaar geleden

Schokbreker lijkt mij niet, zijn nog geen half jaar oud en alles zit nog vast. Banden zijn maxxis premitra 225/35R19, allseasons. Zijn niet gecuppt en allemaal op spanning, ook niet zo oud rond de 6mm profile nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.