Volkswagen Sharan: trillingen door de hele auto heen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 85 kw

Als de auto moet trekken zoals ik uit zwitserland kom met de caravan bebint de hele auto te schudden in cochem naar de garage gehad nieuwe lager in de rechterkant gezet de antriebswellenlagerung niets geholpen 350 euro kwijt en hij doet het nog onderste motorsteun thuis bekeken is de rubberen coting iets los van de bout dus een heel klein beetje ruimte kan het hier aan liggen dat de hele auto begint te trillen .vr gr Willem.

willemalberts

Geplaatst door willemalberts (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

willem ik vermoed dat het je aandrijfassen zijn als die cslecht worden ga je dat merken als je kracht nodig heb want dan gaan ze trillen .
dit kan door de binnenste homokoneten komen maar ook door de buitenste ; controleren deze op spelingen en bij de buitenste draai ook de wielen in de uiterste stand om ze tecontroleren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.