Volkswagen Sharan: automaat sharan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo

ik heb een sharan automaat ik heb een probleem met het in de versnelling te zeten hij wil dan gewoon niet soms als ik de rem hard intrap hoor ik soms een klik en dan doet ie het wel en dan een andere keer is er weer niks aan de hand wie kan me helpen

alvast bedankt

wilma1234

Geplaatst door wilma1234 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

dit probleem is een gevolg van een defecte remlichtschakelaar? of een defect aan de (lock) in de automaatbediening (pook)... er zijn dus slechts 2 mogelijke defecten.. vrij simpel op te lossen, de ''klik'' die je hoort is normaal en is een beveiliging dat de pook alleen kan worden bedient indien men het rempendaal ingedrukt houd..

omdat het rempendaal wel wordt ingedrukt maar de lock (beveiliging) niet wordt vrijgegeven is er zodoende geen keuze te maken in de automaatbediening....

vandaar dit probleem.

paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.