Volkswagen Golf: trillingen door heel de auto bij stationair toerental

Bouwjaar: 1993

ik heb een probleem bij mijn golf 3 diesel 1.9 met het stationair toerental hij trilt als een gek lijkt wel een tractor maar als ik even gas geef is het weg.nou is er vorige week apk keuring uitgevoerd en is mijn motorsteun vervangen.mijn auto trilt al zolang ik hem heb maar ik denk doordat de motorsteun is vervangen hij nou meer stevigheid heeft en alle trillingen door geeft aan de carosseri en mijn hele auto van de weg af trilt.het probleem was er waarschijnlijk al maar komt nu pas tot z n recht.soms begint hij spontaan weer goed te lopen maakt niet uit of hij warm of koud is.wie kan mij hier iets over vertellen of herkent het probleem groeten marten

marten7358

Geplaatst door marten7358 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

peter (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo Marten dist-riem wel op tijd staan of brandstofpomp
als dit het geval is,dat alles goed op tijd staat moet je de voorpijp er een keertje los halen en het flexibelstuk een keertje heen en weer buigen vaak is deze te stug dreunt dan hellemaal door de auto heen. (P.S motor komt toch nergens tegen chassis aan )

marten7358 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor de tip mijn flexibel stuk is inderdaad tegelijk met die motor steun vervangen kan bijna geen toeval zijn nu jij dat zegt!ik ga het proberen!ik bedoel doordat die nieuwe steun mischien veel stugger is dan de ouwe kapotte dat hij via de nieuwe steun die de trillingen beter doorgeeft naar het chassis dan de ouwe kapotte en dat ik het daardoor niet heb opgemerkt al die tijd en dat met het vervangen van de nieuwe steun mijn probleem pas echt naar voren kwam.ik dacht namelijk ook dat mijn steun kapot is gegaan door dat trillen.maar ik heb nu goeie hoop!bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.