Volkswagen Golf: GOLF GTD valt schokkend stil. bij staten schokt hij.

Bouwjaar: 1992

Toen ik vandaag aan het rijden was begon de auto na het op trekken te schokken, (zoals je in verkeerde versnelling zit). toen ik later voor de verkeerslichten wilde terug komen van versnelling viel het contact uit. als ik de auto opnieuw starten wil maakt hij bij het aaleggen van contact een schokkend geluid, als hij start en ik de shok terug indruk valt de motor uit. als de motor draait rookt hij ook zeer veel. het is juist alsof de motor niet genoeg diesel krijgt om te starten... weet iemand raad?

Tino

tinoross

Geplaatst door tinoross (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

brandstof filter niet dicht?

tinoross (0), 19 jaar geleden

hoe bekijk je dat?, ps; ik heb hem nu nog eens proberen te starten maar hij tikt heel de tijd als ik het contact aan leg en er komt heel veel rook uit de uitlaat...

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is niet de beruchte krukasbout losgelopen?. Dat zou namelijk exakt bij jouw problemen passen.

tinoross (0), 19 jaar geleden

het is de krukasbout heb je enig idee hoeveel dat zou kosten?

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het netjes repareren van de krukas kost bij een revisieberijf wellicht een goede honderd euro. Dan zul je waarschijnlijk wel zelf de distributie moeten verwijderen. Daarbij komen nog wel de kosten van een nieuw riemwiel, een spanner en een nieuwe riem (totaal ¤ 100). Daarna moet alles natuurlijk nog weer worden gemonteerd. Als je te lang hebt doorgereden kan het riemwiel ook zover zijn losgelopen dat je schade aan de kleppen hebt. Dan is het financiële plaatje natuurlijk wel iets dramatischer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.