Volkswagen Bora: turbo

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Ik lees hier veel over het additief forte , is dit een nederlands produkt ? Weet niet of ik de vraag hier mag stellen , maar als ik aanstaande zaterdag naar Nederland (rosmalen ) kom , zou ik dit produkt ergens kunnen aankopen ?

lucvdb

Geplaatst door lucvdb (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Natuurlijk, het product is enkel te koop bij garage's

Dus bij heuts of andere automaterialenzaken vind je dat niet,

Gr Stefan

Hendrik4290 (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan je in België ook kopen. Kijk eens op hun website.

lucvdb (0), 14 jaar geleden

Door het slechte weer komen wij niet richting Nederland , verdelers voor België heb ik nog niet gevonden . Ik zou het produkt graag proberen om de problemen ( noodloop ) van een vervuilde turbo op te lossen .

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Het beste is om de turbo uit elkaar te halen..

lucvdb (0), 14 jaar geleden

Oke , ik veronderstel dat als de vervuiling al te sterk is , het produkt misschien geen oplossing meer bied . Het is natuurlijk niet gemakkelijk iemand te vinden die deze turbo's uit elkaar haalt , de meesten spreken van revisie en de dealer van een nieuwe . Het probleem komt ook niet constant voor en denk dat er net als ik veel mensen blijven mee rijden . Bedankt voor uw reactie .

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je zou het spul inderdaad even kunnen proberen, baat het niet dan schaad het niet.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.