Volkswagen Golf: turbo

Bouwjaar: 1992

hallo ik rijd met een volkswagen golf 3 19diesel van 1992
mijn vraag is zou ik op deze motor een turbo kunnen plaatsen van
een golf 3 19turbo diesel. Als dit gaat wat moet er dan allemaal gebeuren?? moet er veel aangepast worden of is het blok volledig hetzelfde?

kurt6425

Geplaatst door kurt6425 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Volgens mij gaat dat niet zomaar en moet je de zuigers ook vervangen.

pierke8961 (0), 19 jaar geleden

ik denk dat het voordeliger is om er een compleet turbodiesel blok in te hangen. de tijd en de kosten die je moet maken om de motor aan te passen, zijn denk ik hoger als een ander blok.

Fredo (0), 19 jaar geleden

Niet doen. Kost inderdaad veel teveel tijd en geld. Maar waarom wil je een turbo??? Meer vermogen en koppel? Laat er dan een Tuningchip in plaatsen, ik vermoed wel dat die ook wel voor u wagen bestaan.

pierke8961 (0), 19 jaar geleden

ik denk dat een tuningchip ook weinig zin heeft. het is en blijft een atmosferische motor. ik denk dat je er maar een paar pk mee wint, en de kosten zijn daar denk ik ook te hoog voor.

kurt6425 (0), 19 jaar geleden

bedankt voor alle reacties inderdaad zooals frederik al zij voor meer vermogen.wou ik een turbo plaatsen ik had ook al gedacht aan een schip maar voor een gewoone diesel vind je er geen voor td en tdi wel maar wat zou ik dan eventueel wel kunnen doen voor meer vermogen??

Fredo (0), 19 jaar geleden

Heb al van mensen gehoord dat een nieuwe katalysator soms een oplossing kan bieden. Andere uitlaat is soms ook een mogelijkheid. Zelf ken ik echter niemand die dat al heeft toegepast, dus speek hier eerst met andere mensen over, voor dat je werkelijk aan een aantal werkzaamheden begint...

kurt6425 (0), 19 jaar geleden

heel erg bedankt frederik voor uw raad ik gaa dit is vragen aan mijn hersteller

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.