Volkswagen BESTEL 1,0 TDI 75 KW: Turbo

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Vermogen (kw): 75

Hallo,
Er dient zich regelmatig het volgende probleem aan.
Tijdens het rijden valt regelmatig de turbo uit.Als ik de auto uit zet en opnieuw start doet deze het gewoon weer.
Nadat de auto wat langer stil heeft gestaan(meestal na een nacht) kan ik het rempedaal niet intrappen,deze voelt hard aan.
De vacuumpomp met slangen zijn al vervangen.Ook is het turbo regelventiel vervangen.
Hij blijft foutcode 00757 aangeven.
Alvast bedankt voor de reacties.
Gr.
Martin

de schrijnwerker

Geplaatst door de schrijnwerker , lid sinds 7 jaar geleden

1 Reactie

djoeri PRO, 3 jaar geleden

Dit duidt toch op een vacuumlek lijkt het wel, heb je de slang naar de rembekrachtiger ook al vervangen deze scheuren nog wel eens, ik heb dit bij mijn Polo benzine ook gehad en had dan ook de vlg dag een hard rempedaal. http://www.autoadviezen.nl/Fotos%20Vacuu...

Weet je zeker dat die foutcode klopt en waar is dit mee uitgelezen? Als je deze googelt dan geeft dit als fout een storing in je climate control (kachelsysteem) dat lijkt mij niet gerelateerd aan de turboklacht. Ik zou toch nog eens je vacuumsysteem eens goed nalopen op lekkages en of vergane slangen. Het lijkt erop doordat er toch nog een lek aanwezig is de regeling voor de turbo er waarschijnlijk te lang over doet om deze te regelen. Waste-Gate turbo is wel gangbaar?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.