Volkswagen 0: turbo uitbouwen

Bouwjaar: 2006

Hoe kan je het beste een turbo (kkk14) + spruitstuk uitbouwen van een golf 3 TD?

gr richard

Richard9717

Geplaatst door Richard9717 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

richard dat is niet zo moeilijk gewoon uitlaat voorpijp los schroeven.
inlaat spruitsuk eraf.
en dan turbo eraf .
als je erbij kan kan je inlaat spruitstuk laten zitten maar ik hou van een beetje ruimte.
groetjes jan.

Richard9717 (0), 17 jaar geleden

Jan bedankt! Ik ben op het moment halverwege met uitbouwen en heb even ruzie met het inlaatspruitstuk (wil niet los komen). Maar dit moet geen probleem zijn. Ik zal naderhand even berichten of alles goed is gegaan (handig voor anderen)

groeten richard

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

richard sommige boutjes kun je moeilijk zien kijk zelf met spiegel ; de eerste keer sloeg ik er een over.

groetjes jan.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Richard9717]Jan bedankt! Ik ben op het moment halverwege met uitbouwen en heb even ruzie met het inlaatspruitstuk (wil niet los komen). Maar dit moet geen probleem zijn. Ik zal naderhand even berichten of alles goed is gegaan (handig voor anderen)

groeten richard[/quote]
denk je ook even aan de olie-leiding aan de turbo, daar zal alles wel op haken? momenteel...

paul,

Richard9717 (0), 17 jaar geleden

idd Jan ik had 2 bouten gemist (goede tip met het spiegeltje, zo gevonden!). Paul de olieleiding had ik er al afgehaald (was een van de dingen die het gemakkelijkste ging) maar bedankt voor de reactie op het topic!
Maar nu, omdat mijn vorige turbo andere aansluitingen had (olieretourleiding heeft andere aansluitingen en drukslang van turbo naar inlaat is een stuk groter dan de vorige) ben ik nu op zoek naar deze. Volgens mij komt deze turbo van een golf 2 TD af, mocht iemand weten wie/waar deze verkrijgbaar zijn hoor ik het graag, nieuw bij de vw dealer drukslang 55 euro een beetje teveel van het goede.

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

richard tegenwoordig staat er tussen de topic een advertentie voor gebruikte onderdelen probeer dat anders eens ze zullen toch niet voor niks de reclame hier er bij zetten.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.