Volkswagen Lt 35: Turbo uitval

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TDI

Bij onze VW LT35 TDI AHD motor valt de turbo zo nu en dan uit bij gasloslaten en daarna weer accelereren. Als je daarna de motor uitschakelt en weer start doet ie het weer.
Luchtmassameter is al vervangen.

spronckmotoren

Geplaatst door spronckmotoren (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen LT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

klapband (0) PRO, 16 jaar geleden

Als ik jou was zou ik mijn inlaatlucht systeem even checken. Mijn eerste vermoeden gaat uit naar een defecte intercooler. Deze willen namelijk nog weleens kapot gaan op de naden.

mvg Patrick

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is de auto ook al eens rijdend uitgelezen om te zien of de turbodruk niet te hoog oploopt doordat of de schoepen van de variabele turbo vastzitten of dat de N75 defect is of de vaccuumslangetjes hiervan gescheurd zijn? Welke foutcode heb je uitgelezen?

PeWe8940 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ahd Motor Heeft Nog Geen Variabele Turbo, Maar Gewoon Een Washed Gate, Welke Via Een Klep N75 Met Overdruk Geregeld Wordt, En Niet Met Vacuum.

Chris

Marc 5 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon even een nieuwe magneetklep laatdrukregelingmonteren. Als deze defect is, laat hij een te hoge laatdruk toe waardoor de motor in noodloop gaat. Na contact uit/aan word deze weer gereset. Wel de goede vervangen want er zit ook een magneetklep egr in de buurt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen LT of stel zelf een nieuwe vraag.