Volkswagen Golf IV: Type gloeibougies golf 4

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

Beste Mede forummers,

Ik ben opzoek naar nieuwe gloei bougies voor mijn auto. maar nu kom ik twee soorten tegen: een lange van 72,5mm zonder schroefdraad in de aansluittechniek en eentje van 58 mm met m5 schroefdraad op de aansluiting..

Welke moet ik hebben?
het kenteken is 08-gl-bf

MVG

LAurent Twint

http://www.mister-auto.nl/fl/gloeibougie...

laurenttwint

Geplaatst door laurenttwint (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Beste is om de dealer te bellen en dan vragen welke je moet hebben, tenminste dat zou ik proberen.

laurenttwint (0), 12 jaar geleden

Ik heb de goede spiralen te pakken.. Nu moet ik ook de thermostaat nog vervangen, is dit veel werk? Hoelang ben je er ongeveer mee bezig?

MVG

LAurent

Enco (0), 12 jaar geleden

Misschien is deze post overbodig omdat u dit allang weet; ik zou het schroefdraad van de nieuwe gloeibougie heel licht insmeren met grafietpoeder, zodat als die ooit eens vervangen moet worden er makkelijker kan worden uitgedraaid en niet afbreekt.

Ook is het belangrijk om rekening te houden met het juiste aanhaalmoment van de gloeibougie.

laurenttwint (0), 12 jaar geleden

Enco,

Hartelijk dank voor de tip, ga ik even doen..
weet je ook een antwoord op de thermostaat vraag hierboven?

mvg

laurent twint

laurenttwint (0), 12 jaar geleden

Ik heb een van de twee schroefjes van de thermostaat laten vallen en ben deze nu kwijt, waar zou ik een nieuw schroefje kunnen halen? het is namelijk best wel een fijne draad dus niet een normale schroefje zeg maar..

mvg

laurent

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Laurent :Ik zou toch nog maar een uur zoeken naar dat boutje . Behalve als je hem in de put hebt horen vallen. Ik heb al heel wat schade gezien van verloren Boutjes. Ik denk dat je een M7 bout mis . Succes.

laurenttwint (0), 11 jaar geleden

Ik heb het boutje inmiddels gevonden.. Nieuwe had ik al gehaald en zit er dan ook al in. De nieuwe thermostaat werkt perfect!!

Dank

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.