Volkswagen Golf: type onderdelen

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

mijn golf heeft de nodige rem problemen die aan vervanging toe zijn . nu was ik bij de Groothandel voor die onderdelen , werd mij gevraagd kleur groen blauw geel en weet ik al niet meer ! nu is mijn vraag (waaraan kan ik zijn welke ik nodig heb ) prijs verschil 27.00 of 127.00 euro dat is me nog alwat voor het zelfde onder deel

obby henkie

Geplaatst door obby henkie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan5047 (0) PRO, 17 jaar geleden

begrijp ik niet om welk onderdeel ging het dan als je tegenwoordig je kenteken doorgeeft kunnen ze het onderdeel zo tevoorschijn halen.
hoor het wel

arie549 (0) PRO, 17 jaar geleden

remschijven in kleur.........nieuwe mode?

is op kenteken zo na te vragen indd.

obby henkie (0), 17 jaar geleden

jan dat dacht ik ook maar dat is dus MOOI niet waar met het kenteken . ik was bij van Mossel voor onderdelen op kenteken ik wist wat ik moest hebben ,ben 2 x terug geweest , heb het onderdeel maar aangewezen wat ik moest hebben .
daarom mijn vraag over die kleuren bij de onder delen , ook ik snap er niks meer van !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.