Volkswagen Vento: uitbouwen electrisch gedeelte contactslot

Bouwjaar: 1996

Ik wilde gisteren even het electrisch gedeelte van het contactslot van een vento vervangen maar dit viel goed tegen. Ik was al zover dat ik het stuur en de stuurschakelaars had verwijderd. de bout waarmee het stuurslot ging vanzelf los, dus ik dacht het zit mee. Maar nu kan ik het stuurslot er niet af omdat er nog een tussenbus op de stuuras zit, nu zit er op de tussenas wel een kleine rand maar ik kan er niet fatsoenlijk een poelietrekker opzetten. Nu zullen de meeste wel denken waarom al die moeite om het komplete stuurslot te demonteren, nou als ik de nieuwe schakelaar zie dan moet het bevestigingsboutje half in het stuurhuis vallen. Hoe nu verder

will33

Geplaatst door will33 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 18 jaar geleden

Tja, die konische bus zal er toch af moeten. Hier zijn speciale trekkers voor. Soms wil het inderdaad wel lukken met 'n gewone trekker, maar dan is het het met kunst en vliegwerk. Je kunt inderdaad pas bij het schroefje van de schakelaar als het hele huis er af is.

will33 (0), 18 jaar geleden

Bedank Petje57 ik dacht misschien is er nog een simpelere oplossing maar helaas

Audifreak763 (0) PRO, 18 jaar geleden

Je neemt een grote bahco die je (dwars op de stuuras) achter de bus zet. Achter de bahco zet de poten van de trekker en trekken maar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.