Volkswagen Golf: Uitlaatsysteem + oliedruk en temperatuur sensors plaatsten

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

ik ben een uitlaatsysteem aan het maken voor de golf van een vriend van mij zonder kat en tussendemper weet iemand de perfecte diameter voor de pijp van vanaf het spruitstuk tot de einddemper?
of zit hier geen verschil in?

en

Waar kan ik een nieuwe oliedruk en olie temp. meter plaatsen die de meetwaarde op losse metertjes op het dashboard weergeeft plaatsen? (dit zijn dus nie de originele sensoren)

Speedrox

Geplaatst door Speedrox (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Denk bij een 1.4 dat het geen ruk uitmaakt wat de diameter is van de pijp,dat is pas van toepassing als je bijvoorbeeld een grotere turbo gaat monteren enz.
Zou gewoon naar een automaterialenzaak gaan en een katvervanger kopen,scheelt veel werk.

Ricky

Potlood (0), 16 jaar geleden

Bob,

Ik zou je vriend adviseren niet in een 1.4 te gaan rijden als die de "Fast and the Furious" wil gaan naspelen. Een HERRIE uitlaat, 'sport luchtfilter' (haha sport....) en allerlei niet geeikte metertjes en misschien nog het hele polyesther pretpakket maken een auto echt niks sneller, zeker niet in een woonwijk en al helemaal een 1.4 niet.

Succes met knutselen,

Harrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.