Volkswagen Volkwagen POLO: uitlijnen nog niet goed

Bouwjaar: 1997

Hallo..

ik heb laatst een kleine ongeval gehad waar ik over een karretje ben gereden.
sindsdien trekt de auto naar rechts.
ik heb de auto uitlaten lijnen maar toen kwam mijn stuur scheef te staan en trekte hij nog meer naar rechts.
later terug geweest en nog een keer opnieuw ze kunnen mij niet zo weg sturen wat gebeurt ernu stuur staat schever en trekt nog meer naar recht bij garage (kwikfit) zeggen ze dat er met de ongeval meer kapot is gegaan.

weet iemand raad voor mij.

groeten

dagdas

Geplaatst door dagdas (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

H&k (0), 19 jaar geleden

Vreemd dat je stuur scheef komt te staan. Als je een auto uitlijnt zet je het stuur in de middenstand en dan kunnen beide spoorstangen verdraaid worden voor de juiste stand.
Natuurlijk kan er ook iets anders beschadigd zijn waardoor de auto scheef trekt. ( volgens mij moet dat er uit komen bij het uitlijnen...maar ja kwik-fit...)
Misschien kan een schadeherstelbedrijf eens kijken...
Succes

herman4534 (0), 19 jaar geleden

ze vergeeten bij kwikfit heel vaak dat als er stuur bekrachttiging op zit dat je hem moet starten voor dat je hem vast zet zo dot de servo ze vrijje punt op zoekt

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je geen printout gekregen van de uitlijning of werken bij kwikfit nog op de oude manier. Als ze de wagen uitlijnen en hij trekt nog scheef, dan moeten ze hem maar opnieuw uitlijnen.

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

laat hem bij de dealer uitlijnen en als hij niet goed is dan kosten op kwik-fit verhalen.

dagdas (0), 19 jaar geleden

ik ga maandag naar de schade bedrijf is daar laten kijken en uitlijnen en wat dan de resultaat zal zijn van de auto.

D.K.CARS1858 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hallo,
wij zelf hebben in de tijd de uitlijningen laten doen in zogezegde spec.uitlijn diensten en daar bleek het een en ander niet juist te verlopen. Dan ben ik er eens bij gebleven, wat stelde ik vast dat de personen die de uitlijning moesten doen er zelf niet al te veel van wisten pas in dienst enz.
De meeste personen denken dat ze enkel de spoorstangen moeten afstellen tot de waarde en dat het daarmee gedaan is. Nee je kan je camber en caster afstellen bij VW.
Je zou best eens aankloppen bij iemand die het al jaren doet en het ook kan.
Kurt

petertje8912 (0) PRO, 19 jaar geleden

uitlijnen is een vak apart.soms gaat het bij het type auto invullen al fout.vele die doen uitlijnen doen inderdaad alleen de sporing contoleren/afstellen,echter moet ernaar worden gestreeft dat alle waardes die buiten de toleranties vallen indien mogelijk worden afgesteld. dit is niet bij alle auto's mogelijk.soms moet er zelfs met gewichten in de auto gewerkt worden(bv peugeot).goed uitlijnen is een tijdrovende zaak.helaas willen velen die doen uitlijnen echter snel geld verdienen,vraag altijd een uitdraai van de waardes dan kun je het op je gemak controleren wat goed en fout is/was.goede moderne uitlijnaparatuur printen gegevens voor en na uitlijnen en fabriekswaardes/toleranties op papier

dagdas (0), 19 jaar geleden

hallo allemaal ik heb mijn auto nu uitlaten lijnen bij een specialiseerd bedrijf voor banden.

ja hoor rechter kan het niet auto rijd weer perfect.

dus als je wilt uitlijnen niet naar KWIKFIT

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.