Volkswagen Sharan: uitvallen van de motor tydens het ryden

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 gl

Hallo allemaal,

Heb een probleem met een Vw Sharan 2.0 '97 220.000km........ het geval is namelyk dat de auto onverwachts tydens het ryden zomaar in eens uitvalt aantal keer meegemaakt als ik het gas los laat en meteen weer in druk de motor weer aanslaat maar heb ook al meegemaakt dat ik een paar keer flink door heb moeten starten of zelfs keer een 15min heb moeten wachten dat ik weer kon ryden! heb een monteur laten nakyken en heb de verdelerkap en de kruk as sensor vervangen....... en twee weken later weer het zelfde geval maar heeft toen 45min geduurt dat de auto weer starten!

wie heeft hier ook het zelfde probleem mee gemaakt of wie wat hier het probleem van is?

mauser74

Geplaatst door mauser74 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1845) PRO, 11 jaar geleden

Probeer er eens achtertekomen of het een benzine of ontstekings probleem is , kun je wat gerichter zoeken.
Geen lid van de wegenwacht ?

mauser74 (0), 11 jaar geleden

Nou het probleem heeft ook al voorgedaan in Frankryk, daar de Anwb ingelichten en daar naar de garage 2 computers aangesloten uitlaten lezen en geen oplossing zelfde uitlaten lezen in Nederland kunnen ze ook niks vinden!maar wel achter gekomen dat de bekabeling van de krukas sensor versleten was en mogenlyk kortsluiting maakte!

Grt Maikel

rebel57 (0), 11 jaar geleden

Heb je ook de benzine opvoerpomp gecontroleerd??

mauser74 (0), 11 jaar geleden

Nee die is niet nagekeken!

Het is niet te voospellen wanneer het probleem voor doet het kan twee of drie weken goed gaan en zo sta je langs de weg omdat de motor onder het rijden afslaat!

mauser74 (0), 11 jaar geleden

oplossing nog onbekend!

audia4 (0) PRO, 11 jaar geleden

Haal het brandstofpomprelais eens uit elkaar; heb al vaker gezien dat de contacten half verbrand waren en dit probleem veroorzaakte.

mauser74 (0), 11 jaar geleden

Kan dat dan ook zijn dat de niet uit te lezen is?
want er hebben 4 computers op gezeten en geen van alle geven een fout melding.

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

@mauser74:
Indien u wilt reageren op de laatste reactie, dan graag in het tekstvak ONDER de laatste reactie waar “antwoord direct” boven staat en NIET via de button “citeren”.
Het herhalen van de laatste reactie heeft geen enkele toegevoegde waarde voor het oplossen van uw vraag cq. probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.