Volkswagen Sharan: uitvallen van de accu

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

Heb sinds kort een probleem met mijn sharan. 1 keer in de maand doet opeens de accu het niet meer. als je dan wilt starten, is hij gelijk leeg. Als ik dan startkabels er op doe en wil starten doet hij het gelijk. Dan heb ik dit probleem een tijd niet, maar na ongeveer een maand dan heeft hij dit. Het maakt niet uit of ik hem net gebruikt hebt of niet. Als hij er geen zin meer in heeft dAn doet hij het gewoon niet.
iemand misschien een tip. Als ik thuis ben vind ik het niet zo erg, maar het is niet prettig als je ergens staat waar niemand ia.

buscherhof

Geplaatst door buscherhof (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Als je op dat moment ook echt zowat geen stroom meer hebt, dus je hoort geen "tik" van de startmotor en de lampen doen het zwakker e.d. dan probleem zoeken in de accu zelf of een massakabel. Gebeurd nog wel eens dat er tijdelijk een kortgesloten cel in de accu is en dat kan opeens weer goed zijn. Eerste verdachten zijn de accu of een massakabel maar dat ligt eraan wat het wel doet op dat moment en wat niet op dat moment.

buscherhof (0), 11 jaar geleden

Kan dat ook met een nieuwe accu? januari heb ik de accu vervangen. Ik heb de lampen niet aangedaan. Dus moet wachten tot het weer gebeurt om het te checken wat het wel en niet doet.

buscherhof (0), 11 jaar geleden

Nog geen maand gehaald dit keer. nu zijn het 3 weken. hij wou weer niet starten. de accu was weer leeg. de lampen, radio, andere electrische dingen deden het wel. en nu? nieuqe accu kopen, wel zonde is net een half jaar oud. Hoor volgens mij wel een tik iemand die het weet? ricky?

buscherhof (0), 11 jaar geleden

De rembekrachtiging is er nu ook mee gestopt. als de airco aan gaat gaan de achterlichten in de display knipperen en abs branden. ook is de accu weer dood. net opgeladen. stuk mee gereden en nu weer dood.weet iemand wat er aan de hand is, moet morgen weer werken en heb de auto echt nodig.

buscherhof (0), 11 jaar geleden

Probleem opgelost. de accu was gewoon stuk. nieuwe gekregen. rembekrachtiging , daar was een slang van stuk. doet het weer als een zonnetje. bedankt voor de tips.

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Mooi dat het weer is opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.