Volkswagen New Beetle: vacuumslangen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.820vt

hallo weet iemand misschien een site waar schema,s opstaat van de vacuumslangen op zoon motor zoals op zoon motor zit ook een kastje dat er voor zorgt dat de turbodruk niet in 1 keer er is hoort deze slang naar de turbo te lopen ?? kan er af gehaald worden ? en de slang links op het inlaatspruitstuk

floris3072

Geplaatst door floris3072 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

Tim

Hoe staat het er voor met al jou overige vragen ? Je stelt vragen maar zien zelden een oplossing, vaak niet eens een reactie.

Gr. paul

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

als ik al die vragen van jou zie krijg ik de indruk dat je 0% kennis bezit ,hier vragen post en daarna niet reageert. wij stellen het op prijs als je ook de afloop post met een bedankje of zoiets. grtjs een vrijwilliger

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=john5686]met een bedankje of zoiets. grtjs een vrijwilliger[/quote]
Of een doos gehaktballen, saucijzenbroodjes.... ;)

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

een big tasty lust ik ook wel

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

is wel erg stil op deze topic paul.

P. Kelder (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=john5686]is wel erg stil op deze topic paul.[/quote]
Stil bleef het toch al..... wat dat aangaat is er niets veranderd ;

floris3072 (0), 15 jaar geleden

moet ik bij elk berichtje bedanken.en de storing is niet eens opgelost . ja dit is een moeilijke storing maar ik ben wel zo dat ik het eigelijk zelf wil oplossen dit is niet gelukt maar ja als je het niet probeerd ik breng de auto nou naar een bedrijf htt tuning.

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

een reactie is wel op zijn plaats maar er is dan in jou geval geen 1 probleem opgelost. misschien moet je een andere bezigheid kiezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.