Volkswagen Golf III : valt ff uit bij volgas geven en komt daarna weer op

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6i

Als ik de gas intrap dan doet hij ff een millie seconde nix en dan pakt ie hem plotseling weer op.
heeft iemand dezelfde probleem? en kan iemand me hiermee helpen? Ik kwam wel ff zonder benzine te staan.
Heb recent koppeling gedaan en een andere lambda sensor vervangen omdat ie bij de keuring niet op de juiste waarde kwam en achterdemper van een vr6
opgemonteerd daarna was waarde wel goed .Ook schud ie als ik zachtjes optrek als ik gas geef dan doe ie dat niet meer.Maar
grootste probleem is dat ik na intrappen van gaspedaal ff doodslaat in daarna in een fractie van een seconde weer doorgaat en daarna weer doodslaat.

Inder Jagessar

Geplaatst door Inder Jagessar (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

yonigolfv (0), 12 jaar geleden

Ben nog een leek in dit soort dingen maar volgens mij moet je ergens bij je ontsteking gaan zoeken.

Bougies mss eens nakijken

grtz,

Yoni

Inder Jagessar (0), 12 jaar geleden

Heb vandaag bougies en benzinefilter vervangen. Bleef hetzelfde doe later aan eodb meter gehangen en gaf 4 foutmeldingen aan. Computer gereset en rijdt voorlopig normaal
en ga ik morgen kijken wat de 4 foutmeldingen waren dan kom ik weer terug hierop voor diegene die ook dezelfde probleem hebben.

Inder Jagessar (0), 12 jaar geleden

Heb codes uitgelezen moet de volgende dingen vervangen volgens de codes: Lambda Sensor+Schakelaar voor stationair toerental+Gaskleplichter.
Ga het uitproberen als het niet te duur is dan horen jullie het wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.