Volkswagen Golf: valt uit de derde versnelling

Bouwjaar: 1993

ik heb een golf staan. als ik hem in de 3 zet springt hij meteen weer in de vrij. ik krijg hem er niet in. weet iemand wat het kan zijn??

jim5427

Geplaatst door jim5427 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

misschien een versleten vergrendel inrichting?
of een probleem in de bak.

kijk eerst eens naar de vergrendelinrichting zou ik zeggen.


suc6

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij is de lager spelling dan te groot

melle (0) PRO, 19 jaar geleden

wanneer springt hij uit de versnelling bij gas geven of constant rijden, wil wel bij gas geven dat tandwielen versleten zijn en elkaar uit elkaar drukken

melle

jim5427 (0), 19 jaar geleden

ja beide maar ik heb alles zo ver afgesteld maar het probleem zit in de bak volgens mij. ik denk een mesh ring kapot of iets dergelijks.

maar alvast bedankt
jim

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is dit een kabelgeschakelde bak?? dan het ding eerst eens middels de originele mallen van VW af laten stellen. het zou wel eens kunnen dat hij helemaal niet goed in de 3e ingeschakeld wordt, en dat de bak dus eigenlijk niets mankeerd.

Is het een stangenbak, dan de hele handel op ruimte controleren. Heb je het gevoel dat je in een lege emmer zit te roeren met die pook dan kun je beter om een revisiesetje voor de schakelstangen gaan.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.