Volkswagen Passat: veilligheidsgordel werking

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 81 KW AVG

Veiligheidsgordel rechts – Blokkering i.v.m. kinderzitje

Betreft een VW Passat tdI, bwjr 1999. Na vervanging van de veiligheidsgordel rechts, blijkt de nieuwe gordel een blokkering te hebben die een kinderzitje op de plaats moet houden. De oude gordel had deze blokkering volgens cliënt niet, net zoals de linker gordel deze blokkering niet heeft. Is de blokkering door aanpassing van het mechanisme in de oprolautomaat op te heffen en hoe? Zo neen, is montage van een linker gordel aan de rechterkant een oplossing? Wie heeft soortgelijke ervaringen?

Leon Habets
Autofit Haleco
Nuth
tel. 045-5242192 of l.habets@haleco.nl

l.habets@haleco.nl

Geplaatst door l.habets@haleco.nl (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 12 jaar geleden

de werking is simpel:

trek de gordel geheel uit, en laat hem teruglopen, dan hoor je het ratelen. stand voor het kinderzitje. hij gaat dan niet meer verder uit, alleen terug.

wil je hier vanaf, laat de gordel helemaal teruglopen. zolang je hem niet tot het uiterste uittrekt heb je geen last meer van de kinderzitjes stand.

links past niet rechts, oprolautomaat is in spiegelbeeld gebouwd, linkergordel heeft het kinderstoelgebeuren standaard niet, het schijnt niet gebruikelijk te zijn je maxicosi achter het stuur te plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.