Volkswagen Golf2 1.6: velgen eronder, waar laten doen?

Bouwjaar: 1992

hoi,
wil graag mooie velgen onder mijn Golf2; hebben jullie enig idee waar ik dit het best kan laten doen? (lees: zo goedkoop mogelijk)
Kan ik mijn 4 huidige banden overzetten op de nieuwe velgen? deze zijn nl. nog in prima staat.
graag jullie tips/ervaringen

dircus

Geplaatst door dircus (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

een gebruikt setje van b.v marktplaats is misschien wel het goedkooptste. als je wielen neemt in de zelfde maat kun je eigen banden over laten zetten.

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi dirk ik heb geen ervaring met marktplaats maar het is wel een goedkope oplossing je kan ook eens navragen op www.vwforum.nl
daar hebben ze een verkoop rubriek en veel meer vw rijders die de site bezoeken (niets ten nadelen van problemcar natuutlijk)
maar omdat je schrijft (WAAR KAN IK DIT HET BESTE LATEN DOEN)
is het misschien niet verstandig om te veel waarde aan je banden te hechten.
je kan dan als je de juiste velgen set hebt gevonden zo omwisselen zonder dat daar speciale gereedschappen voor nodig hebt.
wat uiteindelijk goedkoper kan zijn (met de nadruk op KAN)
succes max.

Michielrc7825 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi dirk,
Let bij eventuele aankoop wel op juiste maten. Via een vw forum is niet zo'n gek idee, de kans dat je daar de juiste tegenkomt is denk ik groter. Je oude banden kan je opnieuw gebruiken maar je maakt het je zelf dennk ik makkelijker met zoeken als je een compleet set zoekt. Je oude set is dan te gebruiken als winterset.
groeten michiel

dircus (0), 19 jaar geleden

ok, bedankt voor de tips!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.