Volkswagen Golf: ventilator en temperatuurmeter

Bouwjaar: 1991

Beste,
Ik heb een golf2 tdi met airco; ik heb namelijk 2 probleepjes 1 ventilator slaat niet automatisch, wel als ik mijn stand van de blazers op de ruitenstand zet dan gaat die ventilator constant de zekering heb ik al vervangen want die was kapot, en mijn temperatuur meter gaat niet ik heb al de stekker nagekeken en met 2 klemmetjes bevestigd omdat die verouderd waren weet iemand hoe ik dat kan oplossen want ik zou graag de auto willen gaan keuren ik kan toch moeilijk rijden met constant de ventilator aan .

dupl-u-29580-5dd14a02e428d+Santo

Geplaatst door dupl-u-29580-5dd14a02e428d+Santo (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

een golf 2 tdi?????

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

;^) het zou een bouwpakket kunnen wezen!

paul,

dupl-u-29580-5dd14a02e428d+Santo (0), 18 jaar geleden

Ja inderdaad een td intercooler dat was er ook in die tijd het is een dure versie geweest en ik heb er ook airco op nu weet er niemand wat er de problleem ken zijn???

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

dit heeft niets te doen met de apk , en wat je klacht betreft als de airco inschakeld staat gaat de ventilator altijd constant. ps is het een sb motor?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.