Volkswagen Golf 2007: Verbruik gasolie

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 77

De koppeling van mijn golf 5 TDI 77 kw is compleet vervangen inclusief krukas levering en versnellingsbakolie. Na de eerste rit was het gebruik 6.2 op 100 km voorheen 4.3 op 100 km. Dit gaf de auto aan,weet niet precies hoe verbruik voor de reparatie was kijk er niet zo vaak op. Garage heeft de auto aan de laptop gehad. Er was een melding dat 2 gloeibougies niet in orde waren. Verder geen foutmelding. Bij een andere garage zei men dat dit de oorzaak kon zijn.?? Niet 100 procent zeker. Auto heeft 270000 km gelopen. Wat zou ik het beste kunnen doen om een diagnose te krijgen?

mart882

Geplaatst door mart882 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1460) PRO, 3 jaar geleden

Gewoon gaan rijden, de computer is van slag omdat hij spanningsloos is geweest , regelt vanzelf weer bij , dus eerst maar geduld hebben.
Verder , vol tanken , rijden tank bijna leeg , tanken , gereden km. delen door de getankt liters en je hebt je verbruik , je schrijft zelf dat je niet precies wist wat het voor die tijd was.

    Bedankt voor jou reactie. - mart882 (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.