Volkswagen Polo 1992: Verlichting

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAU, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 33

Dimlicht doet het niet, signaallicht wel, vlak daarvoor wel. Nadat tellerklok verwisseld was kwam het probleem. Wie weet welke zekering daarvoor is. Mogelijk dat het ook een andere oorzaak heeft dan hoor ik dat graag van je. Zijn het de zekeringen in het motorcompartiment met die ouderwetse witte, ik noem het maar porseleinen, zekeringen of moet ik ergens anders zoeken.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel , lid sinds 14 jaar geleden

9 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Binnenin links onder je dashbord zitten de zekeringen , 1992 porseleinen zekeringen ?

Pakreel, 3 maanden geleden

Kaleido bedankt voor je reactie. Ik bedoel die oude witte, ook rood en groen, steenachtige zekeringen waar de smeltdraad over was gespannen.

Pakreel, 3 maanden geleden

Helaas kan ik links onder het dashboard geen zekeringen vinden. Hierbij 2 foto's waar ik deze wel kan vinden onder de motorkap LV tegen het schutbord bij de voetenruimte.

.

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Klopt het bj. Dan wel ?

Pakreel, 3 maanden geleden

Dit staat er bij de RDW. Ik weet dat de dame in kwestie die auto nieuw gekocht heeft. Vervaldatum APK05-02-2022Datum eerste inschrijving in Nederland07-04-1992BDatum eerste toelating07-04-1992 De auto staat sinds kort op naam van haar, zij is overleden, zoon. Deze auto is van productiejaar 1991-1992. Indertijd had je bij mijn weten modelwisseling na de zomervakantie.

Pakreel, 3 maanden geleden

Het dimlicht wil niet branden.
Een zekeringsschema als afbeelding. Zekering 7 en 8 zijn van het dimlicht. Op deze zekeringen staat geen spanning met ingeschakeld contact. De stadslichten werken wel maar als je de schakelaar een stand verder zet zodat het dimlicht moet gaan branden doen deze het niet. Het signaal grootlicht doet het wel. Wie heeft een tip.

.

Pakreel, 3 maanden geleden

Dit gaat niet goed

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Als er geen voeding op staat dan terug meten waar de voeding vandaan komt , op de schakelaar staat ook geen spanning ?

Pakreel, 3 maanden geleden

Ik heb er een andere lichtschakelaar gemonteerd en het probleem is opgelost. Omdat het een oude auto is. Deze schakelaar is bij de volgende VW's gemonteerd. PASSAT/4MOTION/SANTANA/PASSAT SYNCRO transporter T4 1988 - 1996

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.