Volkswagen Polo 1992: Verlichting

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AAU, Motorinhoud (cc): 1100, Vermogen (kw): 33

Dimlicht doet het niet, signaallicht wel, vlak daarvoor wel. Nadat tellerklok verwisseld was kwam het probleem. Wie weet welke zekering daarvoor is. Mogelijk dat het ook een andere oorzaak heeft dan hoor ik dat graag van je. Zijn het de zekeringen in het motorcompartiment met die ouderwetse witte, ik noem het maar porseleinen, zekeringen of moet ik ergens anders zoeken.

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Binnenin links onder je dashbord zitten de zekeringen , 1992 porseleinen zekeringen ?

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Kaleido bedankt voor je reactie. Ik bedoel die oude witte, ook rood en groen, steenachtige zekeringen waar de smeltdraad over was gespannen.

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Helaas kan ik links onder het dashboard geen zekeringen vinden. Hierbij 2 foto's waar ik deze wel kan vinden onder de motorkap LV tegen het schutbord bij de voetenruimte.

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Klopt het bj. Dan wel ?

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Dit staat er bij de RDW. Ik weet dat de dame in kwestie die auto nieuw gekocht heeft. Vervaldatum APK05-02-2022Datum eerste inschrijving in Nederland07-04-1992BDatum eerste toelating07-04-1992 De auto staat sinds kort op naam van haar, zij is overleden, zoon. Deze auto is van productiejaar 1991-1992. Indertijd had je bij mijn weten modelwisseling na de zomervakantie.

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Het dimlicht wil niet branden.
Een zekeringsschema als afbeelding. Zekering 7 en 8 zijn van het dimlicht. Op deze zekeringen staat geen spanning met ingeschakeld contact. De stadslichten werken wel maar als je de schakelaar een stand verder zet zodat het dimlicht moet gaan branden doen deze het niet. Het signaal grootlicht doet het wel. Wie heeft een tip.

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Dit gaat niet goed

kaleido 1 (1620) PRO, 2 jaar geleden

Als er geen voeding op staat dan terug meten waar de voeding vandaan komt , op de schakelaar staat ook geen spanning ?

Pakreel (0), 2 jaar geleden

Ik heb er een andere lichtschakelaar gemonteerd en het probleem is opgelost. Omdat het een oude auto is. Deze schakelaar is bij de volgende VW's gemonteerd. PASSAT/4MOTION/SANTANA/PASSAT SYNCRO transporter T4 1988 - 1996

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.