Volkswagen Passat: Verlichting dachbord kapot

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Hallo,

De verlichting in het dachbord van de temperatuur/blazer enz is kapot, eerst een kant kapot, was nog te doen maar nu aan beide kanten.
Ik heb geen idee hoe ik dit open kan maken om de lampjes te vervangen.

KAn iemand me advies geven?
[url=http://postimage.org/image/e2tigt93b/][img]http://s15.postimage.org/e2tigt93b/IMG_9...[/img][/url]

van_ooijen

Geplaatst door van_ooijen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Middelste knop eraf trekken met een tangetje en een doekje er tussen ivm beschadigen, dan met een slangetje het lampje eruit trekken door het er overheen te drukken, dan nieuw lampje klein beetje in slangetje duwen en dan hem erin duwen en dan slangetje van lampje af trekken.

P.s. eerst links en dan rechts stuk zou niet moeten kunnen want er zit maar 1 lampje in, zal wel het lampje zijn geweest die steeds zwakker werd.

van_ooijen (0), 11 jaar geleden

Hoi Ricky,

heeft even geduurd voor ik tijd had maar het is gelukt het lampje er uit te halen, morgen even bij de dealer een nieuwe halen en er terug in zetten.
Dank je voor de tip.

ricky (0) PRO, 11 jaar geleden

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.